Meneer Harthout's nieuwsrubriek Inhoudsopgave

Welkom
Mahjong
Vereniging
Uitslagen
Deelnemers

Rechts

Copyright

Het copyright van deze pagina's, voorzover van toepassing, berust bij De Rode Draak. Alles mag evenwel zonder toestemming overgenomen worden, al heeft een verwijzing (link) naar onze pagina's de voorkeur. emailStuur ons a.u.b. een berichtje wanneer je een link naar één van onze pagina's op je eigen website zet.

De meeste teksten op deze pagina's zijn geschreven door Ingrid Houtepen, sommige door Eric-Jan Hartstra. Samen vormen zij het wedstrijdsecretariaat.

Andere Bronnen
Bij het opstellen van onze spelregels is tevens geput uit de volgende bronnen:

  1. Mahjong toernooi spelregels, gebaseerd op de beknopte Mah Jongg Handleiding van de Eerste Nederlandse Mah Jongg Vereniging (E.N.M.V.) te Rotterdam.
  2. Mah Jongg, het spel der duizend wonderen. John Lightfeeld, Angela Eberhardt (bewerking). Uitgave: D. Eberhardt, Amsterdam.

The right to ask

Voor vragen over de Mahjong Competitie van De Rode Draak en de aldaar geldende spelregels kun je terecht bij het emailwedstrijdsecretariaat. Voor vragen of klachten over de opmaak van deze site bij onze emaillay-out afdeling.

The right programs

Arachnophilia HomepageDeze pagina's zijn opgemaakt met de webpagina-bewerker Arachnophilia (deze software is CareWare: gratis, maar niet voor niks). De bijwerkingen worden gemaakt met behulp van Microsoft Interdev (2000).

Html Structured EditorVerder is bij het bijwerken van de uitslagenpagina's gebruik gemaakt van de HTML Structured Editor (freeware).Omhoog

email© harthout 1997-1999 Bijgewerkt: 02 mei 2000.

Links